create_cv_img

Besplatan CV za 2 minuta

Poseidon Human Capital Logo

Poseidon Human Capital

Ljudski resursi (HR) · Posrednik

O firmi
Konkursi8

Kompanija Poseidon Human Capital je međunarodna HR kompanija, sa regionalnim predstavništvima širom Azije, Afrike, Severne i Južne Amerike, Evrope i Bliskog Istoka.

Kao deo Poseidon Grupe sa sedištem u Londonu i poslovanjem u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, prisutna je u regionu preko 10 godina. Sa preko 14 realizovanih projekata ukupne vrednosti 1,6 milijardi evra, trajno smo posvećeni razvoju regiona i prepoznati smo kao dugoročan investicioni partner.

Poseidon Human Capital pruža svojim klijentima široku paletu HR usluga i po potrebi obavljamo celokupan HR proces u rasponu od regrutovanja nekvalifikovanih radnika do visokih menadžerskih pozicija.

Poseidon Human Capital posluje u mnogim sektorima - uključujući građevinu, energetiku, upravljanje objektima, naftnu industriju, tehnologiju, inžinjering i pomoćne usluge, bezbednost, medije i telekomunikaciju, putovanja, avio-kompanije i aerodrome,  profesionalne usluge i ljudske resurse, finansijske usluge, ugostiteljstvo, zdravstvene i životne nauke.

11 - 100Zaposlenika

Kontakt