Kontaktirajte nas

Ladoburn Europe LTD

Griva Digeni str,
Panayides Building,
Office 203,
Limassol 3035
Cyprus

T.: +44 20 3239 2317
Website: rs.jooble.org
E-Mail: Send Mail

U pitanjima postavljanja oglasa za posao:


Email: napisati

Kontaktirajte nas putem ovog obrasca. Molimo, obratite pažnju: u slučaju ako želite poslati svoju radnu biografiju ili ako imate pitanja za kompaniju koja objavljuje posao, iskoristite one kontakt podatke koje su navedene u tekstu oglasa za posao. Mi ćemo razmatrivati samo one poruke koje se odnose na rad sajta Jooble.

Molimo navedite Vaše ime
Upišite Vašu email adresu
Netačno unesena email adresa
Tema
Odaberite temu
  • Probleme sa prijavom na mailing listu
  • Prevaranti
  • Greške u oglasu za posao
  • Tehničke greške u radu sajta
  • Objavljivanje oglasa za posao
  • Vaši komentari i predlozi
Skrinšot (nije obavezno)
Neprihvatljivi tip datoteke
Wrong file size (maximum 2mb)
Molimo, unesite Vašu poruku

Često postavljana pitanja

Pretraga posla. Pitanja i odgovori.

Da li mogu saradnici Jooble da mi izaberu odgovarajući posao?
Saradnici Jooble stalno trude nad poboljšanjem servisa pretrage posla, i zato stvaraju sve uslove za samostalan izbor posla. Uz pomoć pretraživača Jooble lako i u najkraćem roku pronaćićete najpovoljniji za Vas posao.

Mailing lista poslova. Pitanja i odgovori.

Kako se prijaviti na mailing listu novih poslova?
Prijaviti se na mailing listu novih poslova je vrlo lako. Na našem sajtu postoje nekoliko polja za prijavu, unesite tamo svoju e-mail adresu i pratite jednostavna uputstva.
Kako se odjaviti sa mailing liste?
Kako biste se odjavili sa mailing liste, pređite na link „odjaviti se sa mailing liste“ na dnu poruke mailinga i pratite jednostavna uputstva.
Kako promeniti upite prema kojim primam na e-mail nove poslove?
Pređite na stranicu podešavanja mailing liste u Vašem nalogu. Na stranici podešavanja mailing liste možete dodati nove, a takođe maknuti stare upite. Isto je moguće promeniti regiju i druga podešavanja za svaki posebni upit.
Kako promeniti e-mail na koji primam nove poslove?
Pređite na stranicu podešavanja mailing liste u Vašem nalogu. Na stranici podešavanja mailing liste u odgovarajuće polje unesite novi e-mail i pritisnite "promeni email".
Izabrao/-la sam određeni grad, zašto meni šalju poslove u drugim gradovima?
Po zadanoj vrednosti Jooble podešava Vaš nalog u mailing listi tako da se poslovi prema Vašim upitima odabiraju s obzirom na dodatnu udaljenost od grada koji ste uveli. Kako biste promenili ova podešavanja, pređite na stranicu podešavanja mailing liste, pritisnite "promenite upit" u popisu Vaših lista, a takođe na stranici upravljanja upitom u polju "promenite upit" izaberite "tačna lokacija".

Prevare i pogreške u oglasu za posao. Pitanja i odgovori.

Našao/-la sam lažan oglas za posao, šta moram da uradim?
Molimo Vas, napišite nam o ovome oglasu putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite Prevare u oglasima za posao. Mi ćemo poduzeti odgovarajuće mere u odnosu na ovaj oglas.
Našao/-la sam grešku u oglasu za posao, šta moram da uradim?
Molimo Vas, napišite nam o ovome oglasu i o grešci putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite "Greška kod objavljivanja posla".