Kontaktirajte nas

Ladoburn Europe LTD

Griva Digeni str,
Panayides Building,
Office 203,
Limassol 3035
Cyprus

T.: +44 20 3239 2317
Website: rs.jooble.org
E-Mail: Send Mail

Kontaktirajte nas putem ovog obrasca. Molimo, obratite pažnju: u slučaju ako želite poslati svoju radnu biografiju ili ako imate pitanja za kompaniju koja objavljuje posao, iskoristite one kontakt podatke koje su navedene u tekstu oglasa za posao. Mi ćemo razmatrivati samo one poruke koje se odnose na rad sajta Jooble.

Vaš e-mail: (*)

Često postavljana pitanja

Pretraga posla. Pitanja i odgovori.

Da li mogu saradnici Jooble da mi izaberu odgovarajući posao?
Saradnici Jooble stalno trude nad poboljšanjem servisa pretrage posla, i zato stvaraju sve uslove za samostalan izbor posla. Uz pomoć pretraživača Jooble lako i u najkraćem roku pronaćićete najpovoljniji za Vas posao.

Mailing lista poslova. Pitanja i odgovori.

Kako se prijaviti na mailing listu novih poslova?
Prijaviti se na mailing listu novih poslova je vrlo lako. Na našem sajtu postoje nekoliko polja za prijavu, unesite tamo svoju e-mail adresu i pratite jednostavna uputstva.
Kako se odjaviti sa mailing liste?
Kako biste se odjavili sa mailing liste, pređite na link „odjaviti se sa mailing liste“ na dnu poruke mailinga i pratite jednostavna uputstva.
Kako promeniti upite prema kojim primam na e-mail nove poslove?
Pređite na stranicu podešavanja mailing liste u Vašem nalogu. Na stranici podešavanja mailing liste možete dodati nove, a takođe maknuti stare upite. Isto je moguće promeniti regiju i druga podešavanja za svaki posebni upit.
Kako promeniti e-mail na koji primam nove poslove?
Pređite na stranicu podešavanja mailing liste u Vašem nalogu. Na stranici podešavanja mailing liste u odgovarajuće polje unesite novi e-mail i pritisnite "promeni email".
Izabrao/-la sam određeni grad, zašto meni šalju poslove u drugim gradovima?
Po zadanoj vrednosti Jooble podešava Vaš nalog u mailing listi tako da se poslovi prema Vašim upitima odabiraju s obzirom na dodatnu udaljenost od grada koji ste uveli. Kako biste promenili ova podešavanja, pređite na stranicu podešavanja mailing liste, pritisnite "promenite upit" u popisu Vaših lista, a takođe na stranici upravljanja upitom u polju "promenite upit" izaberite "tačna lokacija".

Prevare i pogreške u oglasu za posao. Pitanja i odgovori.

Našao/-la sam lažan oglas za posao, šta moram da uradim?
Molimo Vas, napišite nam o ovome oglasu putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite Prevare u oglasima za posao. Mi ćemo poduzeti odgovarajuće mere u odnosu na ovaj oglas.
Našao/-la sam grešku u oglasu za posao, šta moram da uradim?
Molimo Vas, napišite nam o ovome oglasu i o grešci putem kontakt obrasca, u predmet poruke stavite "Greška kod objavljivanja posla".