Pomoć u kući

Novi
Žena, 60 godina, SSS, udata, majka dvoje dece, traži posao: Briga o deci, pomoć u kući, briga o starim licima. Na sat ili puno radno vreme. Poželjna lokacija Zemun, Zemun polje, Altina, Galenika, Batajnica.

Loznica

pre 1 dan

Pomoć u kući

Novi
Opis oglasa Potrebna ženska osoba, starosti do 55 godina za pomoć u kući, sredjivanje i održavanje higijene, kuvanje obroka i odlazak u nabavku. Prijatna radna atmosfera i redovna isplata. Radi se sest dana u nedelji.

Srbija

pre 21 sat

Pomoc u kuci

OPIS OGLASA Potrebna zena za cuvanje polupokretne bake dobrog zdravlja,Stanovanje u istoj kuci i hrana.Plata po dogovoru.U obzir dolazi ozbiljna i odgovorna osoba.

Zrenjanin

pre 18 dana

Pomoc u kuci i nega

Novi
 ...potreban zena za pomoc meni sa slike kao personalni asistent oko licne higijene .setnje i spremanje obroka. zivim na novom beogradu bliku 72. radno vreme i plata po dogovoru obavezno kod osobe da je odgovorna i vedrog duha. svaki dogovor okrenite na broj 061 229 8 239 bez... 

Vračar

pre 5 dana

Pomoć u kući, briga o deci

Novi
Ozbiljna, udata, majka dvoje odrasle dece, SSS, traži posao pomoći u kući i čuvanje dece. SA ISKUSTVOM od deset godina.

Smederevska Palanka

pre 1 dan

Potrebna zena za pomoc u kuci

Potrenna zena do 50god za pomoc u kuci. Plata 350€ plus smjestaj i hrana. Krasici, Tivat. Crba Gora

Inostranstvo

pre 26 dana

Dadilja

Novi

NEFERTITI OMLADINSKA ZADRUGA

Tražimo pouzdanu osobu sa iskustvom u čuvanju dece za čuvanje decaka od 12 meseci, i devojcice od 4 godine koja ide u vrtić poludnevni boravak. Očekujemo osobu sa strpljenjem koja ume da se igra sa detetom, koja bi izvodila dete u šetnju, koja ume da presvuče dete i napravi...

Srbija

pre 2 dana

Kućna nega i pomoć u kući

Opis Oglasa Medicinska sestra nudi negu i pomoc starijim i bolesnim osobama.Veoma ogdovorna i strucna.Za sve ostale informacije pozovite na broj.

Niš

pre 27 dana

Pomoć u kuci

Slobodan i situiran muškarac 49 god traži žensku osobu za pomoć u kući prednost imaju slobodne i ostvarene žene ili devojke sa kojim bi eventualno ostvario i nešto više od pomoći, ostale informacije na poziv.

Beograd

pre 18 dana

Pomoc u kuci

Novi
Ozbiljna zena sa iskustvom traži posao spremanja, kuvanja, pomoć oko starije osobe. Beograd (***) ***-****

Vračar

pre 5 dana

Pomoć u kući,stanu.

Novi
Pružamo pomoć u kući ,na imanju,stanu, pomoć starijim osobama kojima je potrebna pomoć 24h dnevno.tel (***) ***-**** isto wiber,whatsaap.

Stara Pazova

pre 5 dana

Potrebna dadilja

Novi
 ...Potrebna dadilja Sombor Potrebna dadilja 6 dana u nedelji, po potrebi i 7. Isplata na pola meseca i na kraju meseca. *Uslovi: iskustvo u čuvanju dece, animatorske sposobnosti, otvorenost po pitanju različitih metoda vaspitanja, raspoloživost osobe po pozivu/nenajavljeno... 

Sombor

pre 4 dana

Kuvanje porodici - Pomoc u kuci

Zena srednjih godina , nepusac kuvala bi u porodici sa starim osobama , decom i kucnim ljubimcima, na teritoriji Beograda , radno vreme po dogovoru , popust za rad na duzi vremenski period. Ponude napisati na viber ili SMS porukom na broj  (***) ***-****

Palilula

pre 19 dana

Dadilja

Lepa

Trazi se zenska osoba za cuvanje dvoje dece, starosti do 5 godina, i odrzavanje stana u inostranstvu. Cetri dana u nedelji deca idu u vrtic, celodnevni boravak.

Beograd

pre mesec dana