Posao Elektro Nemačka

5 oglasa za posao

Rezultati pretrage:

Električar

1.700 €

Uslovi rada:stalni radni odnos,smeštaj,prvoz,alat,zaštitna oprema,osiguranje Dužnosti: ugradnja elektro instalacija na stambenim,poslovnim,industrijskim,sportskim kao i objektima od posebnog značaja.

enal-elektro doo

Nemačka
pre 4 dana

Elektricar

3 - 7 din

Uslovi rada: Obezbedjen stalni radni odnos,smeštaj,prevoz,alat,osiguranje Dužnosti: Postavljanje i ugradnja elektro instalacija na stambenim,stambenoposlovnim,industrijskim,sportskim kao i objektima od posebnog značaja.

enal-elektro doo

Nemačka
pre 9 dana

Elektricar

3 - 7 din

Uslovi rada: obezbedjen stalni radni osdnos,smestaj,prevoz,alat,psiguranje Dužnosti: Postavljanje i ugradnja elektro instalacija na stambenim,stambeno poslovnim,poslovnim,sportskim kao i na objektima od posebnog znacaja.

enal-elektro doo

Nemačka
pre 10 dana

Elektricar

7 €

Uslovi rada: stalni radni odnos,smestaj,prevoz,alat,zastitna oprema,osiguranje Dužnosti: postavljanje i ugradnja elektro instalacija na stambenim,poslovni,industrijskim i objektima od posebnog znacaja

enal-elektro doo

Nemačka
pre 29 dana

Elektroinstalater

7 - 20 $

Uslovi rada: terenski Dužnosti: potrebni elektricari/elektro monteri i elektroinstalateri.besplatan smestaj,prevoz i alat.Organizujemo sve papire,ugovor o radu+doprinosi. Postavljanje i ugradnja elektroinstalacija

enal-elektro doo

Nemačka
pre 29 dana