Posao Gradevina Inostranstvo

1-5 od 5 rezultati

Posao.site  -  Inostranstvo
Posao pomoćnik na građevini Nemačka – potrebni pomoćnici u oblati armiranja, potrebno četiri osobe. Vozačka dozvola B kategorije poželjna ali ne i uslov. Za više informacija i mogućnost prijave na originalnom tekstu oglasa u nastavku.
pre 6 dana
Posao.site  -  Inostranstvo
Poslodavac Wolf Dienstleistungen četiri radnika na poziciji pomoćnik na građevini Nemčka. Različite lokacije. Posao na različitim pomoćnim radovima u građevinarstvu. Za više informacija kao i da li postoji mogućnost prijave bez eu pasoša kontakirati poslodavca na e mail adresu...
pre 9 dana
Inostranstvo
Opis posla: Traže se radnici sa malo iskustva (može manje od godinu dana) na građevini da rade kao građevinski radnici u Svdeskoj. POmaganje majstorima oko zidanja unutrašnjih pregradnih zidova i ostalih poslova. Poslodavac obezbeđuje smeštaj i prevoz.
pre 11 dana
Nemačka
 ...Opis: Traži se što je prije moguće arhitekt ili inžinjer građevine. Obavezno je da imate govorne vještine njemačkog jezika minimalno A2. Radno iskustvo je prednost, školska sprema je obavezna. Potrebno je da imate samostalnost, fleksibilnost i sposobnost za timski rad! Potrene... 
pre mesec dana
Inostranstvo
Opis posla: Traže se radnici za  posao u inozemstvu . Radi se na građevini - potrebni su  tesari  i  armirači . Mjesto posla je Belgija. Detaljnije o uvjetima i plaći preko telefona.
pre 6 dana