Žao nam je, došlo je do greške i server trenutno ne može da obradi vaš zahtev. Pokušajte ponovo za nekoliko minuta.

Posao ITBM Group

1-11 od 11 rezultati

ITBM Group

Job Description Përshkrimi i Punës: ·Shqyrtim i planit të ndërtimit dhe specifikime për të përcaktuar paraqitjen e punimeve hidraulike; ·Identifikimi i mjeteve të nevojshme dhe pajisjeve të posaçme; ·Instalim, riparim dhe mirëmbajtje të pajisjeve të ujit  dhe tubave...
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description Përshkrimi i Punës: ·Montimi dhe c’montimi I bravave; ·Ngjitja e elementeve; ·Integrimi në ekip; ·Përvoja paraprake në këtë fushë; ·Aftësi saldimi (teknikat MAG dhe TIG); ·Të jetë i pastër penalisht; ·Asiston ekipen ne rast nevoje; ...
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description ITBM Group is a diversified company that provides a broad range of high-quality products and support services to government and commercial customer base. Organized into five company divisions, it provides engineering & installation, operation & maintenance... 
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description ITBM Group is a diversified company that provides a broad range of high-quality products and support services to government and commercial customer base. Organized into five company divisions, it provides engineering & installation, operation & maintenance... 
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

 ...you are looking for the next step in your career, click the link below to complete an application http://careers.itbmgroup.com ITBM, is an Equal Opportunity Employer and do not discriminate against any employee or applicant for employment because of race, color, sex,... 
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description ITBM Group is a diversified company that provides a broad range of high-quality products and support services to government and commercial customer base. Organized into five company divisions, it provides engineering & installation, operation & maintenance... 
pre mesec dana
Kosovo

ITBM Group

Job Description We are looking for a Junior Architect with good knowledge and skills. Previous experience in Architect is more preferable Skills: ~Should be dynamic, hard-worker, and able to work under pressure ~Reviews engineering drawing and designs to ensure...
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description Kualifikimi i kerkuar: ·Eksperience e punes minimum 2 vite si teknik i mirembajtjes apo shtepiak; ·Njohuri te mira ne mirembajtje te dyerve, dritareve dhe pasijeve tjera; ·Aftesi per te punuar i pavarur dhe ne ekipe; ·Riparimi dhe/ose zevendesimi...
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description ITBM LLC is seeking aLinguist Manager(LM) with previous operational experience working with linguists in support of...  .../Military theater experience preferred) and managing large groups of linguists. The LM will serve as the lead for all linguist interaction... 
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description Përgjegjsitë: ·Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi i sistemeve dhe pajisjeve të ventilimit dhe klimatizimit; ·Identifikimi i rreziqeve të mirëmbajtjes në pajisje; ·Diagnostikimi i gabimeve elektrike dhe mekanike për sistemet HVAC; ·Pastrimi, ...
pre 2 meseci
Kosovo

ITBM Group

Job Description Contract for armed security guard (CSG) services to provide security, installation access control, conduct roving patrols, provide surveillance, monitoring and the overall safeguarding of an installation and its tenants. This is a United States Army installation...
pre 2 meseci
Kosovo