Montažer/stolar

Agacija d.o.o.

Potrebni : Stolari/Montažeri 2 izvršioca sa radnim iskustvom od 2 - 5 godina. Proizvodnji je potrebno 2 (dva) stolara sa iskustvom. Plata je orijentisana po učinku proizvodnje. Očekujemo Vaše prijave.

Beograd

pre 11 dana

Stolar

God Centar d.o.o.

 ...Preduzeću GOD CENTAR doo – Železnik potreban Stolar Lokacija posla Železnik, Beograd Opis posla: Radionički rad na sklapanju i okivanju nameštaja izradjenog od pločastih materijala. Poželjno iskustvo montaže na terenu. Potrebno: Iskustvo na istim... 

Beograd

pre 11 dana

Stolar

Novi

Traheja d.o.o.

 ...Stolarskoj radionici za proizvodnju nameštaja Traheja iz Krnjače potreban Stolar Nudimo: odlične uslove za rad dobru i redovnu platu povremeni rad u inostranstvu normalno radno vreme Tražimo: Vredne i odgovorne ljude pozeljno sa iskustvom... 

Beograd

pre 6 dana

Stolar

Protić-Co d.o.o.

Potrebni Stolari za rad u radionici i sklapanje i montažu kuhinja i plakara na terenu. Iskustvo na ovim ili sličnim poslovima, mogu se prijaviti i majstori bez iskustva, postoji mogućnost obuke. Očekujemo Vaše prijave.

Beograd

pre 9 dana

Stolar i stolar pomoćnik.

Home Vision d.o.o.

Za sve dodatne informacije molim Vas da se obratite na tel. (***) ***-**** (***) ***-****

Beograd

pre 11 dana

Pomoćni stolar - farbar

Familija Shop doo

Familija shop doo iz Ovče, firma koja se bavi proizvodnjom nameštaja i stolarije traži pomoćnog stolara-farbara.   Za sve informacije pozvati na broj (***) ***-****.

Beograd

pre 14 dana