Šta je Jooble?

Jooble je internet pretraživač koji je kreiran sa jedinim ciljom: da Vam pomogne da pronađete ugodan posao.

Na sajtu Jooble pronaćićete sva otvorena radna mesta u Srbiji. Da li ste ikada čuli za takvo nešto? Sva slobodna radna mesta u Srbiji su dostupna samo na sajtu Jooble. I to nije zbog toga što je Jooble "najveći veb resurs u Srbiji", "vodeći portal za zapošljavanje" ili nešto slično. Jedini razlog je specifičnost rada sajta Jooble: poput drugih internet pretraživača (na primer, Google ili Yahoo) Jooble ne čuva informacije u svojoj bazi podataka, a samo ume da njih pretražuje, ali baš to radi mnogo bolje od bilo kog drugog.

Kada vršite pretragu posla sa Jooble, dobivate linkove ka najpogodnijim Vašem upitu otvorenim pozicijama sa više od 120 sajtova za zapošljavanje u Srbiji.

Potrudili smo se da kreiramo Jooble kako bi uštedeo Vaše vreme i energiju: sa njegovom pomoću možete da pronađete 100% željeni posao uz samo jedan upit. Čak i za "sladokusce", koje vole da uzmu sve što njima život pruža, stvorili smo različite alatke kao što su napredna pretraga i veliki broj filtera. Očito, pretraga posla uz pomoć pretraživača Jooble po prvi put može izgledati neobično u poređenju sa listanjem novina ili pregledavanjem običnih sajtova za zapošljavanje. Mada, kada ćete nju potpuno ovladati, garantovano pronaćićete posao iz Vaših snova. Jedini uslov za to je da postoji posao iz Vaših snova.

Naš tim neprestano radi na tome da pretragu posla učini što jednostavnijom. Jooble je u stalnom razvoju, dodajemo nove usluge i mogućnosti. Ako imate bilo kakve ideje ili primedbe ka radu sajta Jooble, napišite nama.

Kako kažu, "slika govori više od hiljadu reči". Stoga je bolje da isprobate naš pretraživač, nego da o njemu čitate. Želimo Vama uspešnu pretragu!