Posao Popravke i odrzavanje Subotica

1-10 od 10 rezultati

Subotica
 ...Majstor za odrzavanje kuce-obavljam popravke i prepravke u kuci,kao i van nje.Uvezivanje adsl interneta i manje elektro popravke,prepravke. Spremanje tavana,dvorista...itd Sve po dogovoru,na obostranu korist.Imam alat za obavljanje poslova,tako da ne morate da brinete oko... 
pre 11 dana
Subotica
Vrsim sitne kucne poslove i razne popravke,varenje,kosenja,secenje drva motorkom,sto se tice vodovoda,elektrike,namestaja i ostalih popravki u domacinstvu,vrsim popravke i remontovanje bicikli,stranih i nasih proizvodjaca.
pre 18 dana
Subotica
Odrzavam i vrsim popravke po kuci,kao i odrzavanje dvorista,spremanje garaza.Nepotrebne stvari i sve sto vam ne treba odnosim.Svaki vid saradnje i dogovora je moguc.
pre 25 dana
Subotica
Radim sitne popravke po kuci, elektricne popravke, i sve sto vam padne na pamet...
pre 18 dana
Subotica
Sijem odevne predmete po meri i vrsim prepravke odevnih predmeta.
pre 4 dana
Subotica
Mladi bracni par, godina 34 i 38 nude uslugu odrzavanja kuce/stana u zamenu za stanovanje u istoj/m uz redovno placanje racuna. Telefon 061 69 84 34 7. Hvala. Uros i Sandra Janjic.
pre 25 dana
Subotica
Majstor za odrzavanje kuce-sitne popravke,prepravke.Razumem se malo i struju,odrzavanje ta peci...itd Sve po dogovoru.
pre 25 dana
Subotica
Obavljam sitne popravke i prepravke u kuci,kao i izvan nje.Sve po dogovoru.
pre 13 dana
Subotica
Potrebna spremacica za kompletno odrzavanje kuce, sa peglanjem, bez kuvanja u Subotici, centar. Cetiri puta nedeljno, placanje po dogovoru. Molim vas samo ozbiljne ponude.
pre 18 dana
Jagodina
 ...redovnu platu! Ukoliko zelite da postanete deo nase porodice javite se, sa nama ce vam biti lepo, veselo i uzbudljivo. Zelimo jos i da napomenemo da je kuca generalno cista, tako da tu nema mnogo posla i sve se svodi na redovno odrzavanje a deca su dobra i lepo vaspitana.... 
pre mesec dana

Prikazali smo Vam posao u ovom gradu, ukoliko se nalazi samo 40 kilometara dalje od grada koji ste izabrali.