5 oglasa za posao

Rezultati pretrage:

Konobari

40.000 - 60.000 din

Zahtevi: konobari u objektu pored klizalista Uslovi rada: radno vreme 8 sati jedan dan u nedelji slobodan. Po potrebi ukljucen i smestaj za radnike. Dužnosti: izdavanje pica, rad na fiskalnoj kasi odrzavanje objekta.

Ice land logistics

Divčibare
pre 16 dana

Konobar

Zahtevi: marljivost, komunikativnost, postovanje kolektiva i gostiju Uslovi rada: sreda slobodan dan- neradan dan restorana Dužnosti: usluzivanje hrane i pica u objektu restoranskog tipa.

UTR "Kalimero"

Čačak
pre 27 dana

Konobar

Zahtevi: Iskustvo u radu poželjno ali ne presudno, znanje engleskog jezika takođe poželjno - zbog komunikacije sa stranim gostima Uslovi rada: Odlični uslovi rada u prijatnom ambijentu našeg restorana Dužnosti: Usluživanje redovnih i hotelskih gostiju, pružanje potrebnih...

Castello Boutique Hotel

Čačak
pre 14 dana

Konobar/šanker

Uslovi: Mogu se prijaviti kandidati sa ili bez iskustva Za radnike bez iskustva obezbeđena obuka Restoran Udarnik je u novoizgrađeni objekat koji je počeo sa radom u aprilu 2022 godine.

Restoran Udarnik d.o.o.

Pančevo
pre mesec dana

Konobar/ica

 ...i tako predstavljaju našu najveću vrednost. Želimo da zapošljavamo odgovorne i izuzetne ljude! Raspisujemo konkurs za poziciju: KONOBAR/ICA Opis posla: · Postavljanje i pripremanja stolova ~Doček, smeštaj i primanje porudžbine od gosta ~Prenos porudžbine... 

MaxBet

Kraljevo
pre 26 dana